Nije moguće uvesti video reaper?

Sadržaj:

Nije moguće uvesti video reaper?
Nije moguće uvesti video reaper?

Video: Nije moguće uvesti video reaper?

Video: Nije moguće uvesti video reaper?
Video: УНИКАЛЬНАЯ идея из движка от стиралки! 2024, Ožujak
Anonim

Provjerite izvorna svojstva stavke (zadani prečac CTRL+F2) video stavke. Ako u prozoru koji se pojavi ne piše FFMPEG ili VLC kao player, onda ta stvar nije ispravno instalirana. VLC mora biti 32-bitni ako je Reaper 32-bitni, a isti za 64-bitni. Svakako provjerite wiki stranicu za Reaper 4 i 5.

Možete li uvesti mp4 u Reaper?

Reaper koristi vanjske video playere (biblioteke) za reprodukciju videozapisa. Zapravo je to VLC ili ffmpeg. Idite na options/media/video/import i kliknite na gumb "prikaži dostupan dekoder" da vidite koji su dekoderi dostupni.

Dopušta li Reaper video?

Jeste li znali da možete uređivati video u Reaperu? Budući da je Reaper program za snimanje zvuka, nećete se iznenaditi da ne možete učiniti puno s videom, ali MOŽETE napraviti neke stvarno impresivne i važne video montaže.

Koji video format koristi Reaper?

Quicktime PhotoJPEG izvrstan je za post rad. Nabavite sebi kopiju MPEGStreamClip za ponovno kodiranje videozapisa koje dobijete ako nemate Quicktime Pro. U osnovi, s FFMPeg DLL-ovima, sve što ide dobro za Protools ide dobro za Reaper i još mnogo toga. Quicktime PhotoJPEG izvrstan je za post rad.

Je li Reaper dobar za početnike?

Reaper je jeftin, potpuno funkcionalan DAW. Njegov učinkovit 64-bitni interni mehanizam za obradu zvuka podržava medije u gotovo formatu na bilo kojoj dubini bita i brzini uzorkovanja. Ako ovo sada zvuči kao besmislica, samo znajte da je to vrlo sposoban program i možda najbolji DAW za početnike po svojoj cijeni.

Preporučeni: