Umire li profesor snape?

Sadržaj:

Umire li profesor snape?
Umire li profesor snape?

Video: Umire li profesor snape?

Video: Umire li profesor snape?
Video: Žene vole muške seksualne obline #MarinaKrleža #Seksoteka #muškarci #žene 2024, Ožujak
Anonim

Profesor Snape je mrtav po Voldemortovom nalogu, i Harry je sve to vidio. U trenucima smrti, rekao je Harryju da uzme svoja sjećanja i pogleda ga posljednji put. Voldemortov glas se tada oglasio hodnicima, izazivajući Harryja da se nađe s njim u Zabranjenoj šumi za sat vremena. Ovo je kraj.

Da li se profesor Snape vraća u život?

Prema Der_Gottkaiseru, Snape je živ i udara. Evo dokaza. 'Pomislili biste da je Snape bio vrlo važan za Harryja, volio je svoju majku, dao život da ga spasi i štitio ga cijeli život', počinje teoretičar.

Koje su bile Snapeove posljednje riječi?

U knjizi [Deathly Hallows], Snapeove riječi na samrti Harryju bile su " Pogledaj me ".

Zašto je Snape ubijen?

Snape je kasnije sudjelovao u bitci za Hogwarts, ali ga je ubio lord Voldemort koji je pogrešno vjerovao da je Snape gospodar Starješine štapića (izuzetno jak i moćan štapić koji je Voldemort duboko željena, kao i jedna od Relikvija smrti) dok je u stvarnosti Harry Potter bio gospodar Stariji…

Je li Draco Malfoy zao?

Draco je možda bio oličenje zla dugo vremena u serijalu o Harryju Potteru, ali stvari su se okrenule na bolje. Čak iu odrasloj dobi, Draco ima sposobnost negativnog utjecaja na svijet, ali više ne djeluje na njega kao prije, ili kao što je činio njegov otac.

Preporučeni: